Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Autosamplere San++

Gama Skalar de autosamplere San++ ofera pentru fiecare laborator uzual si aplicatie, o compatibilitate perfecta, salvand timpul operatorilor si inlaturand erorile. Cu facilitatea standard unica automatica de pregatire pe tot domeniul de dilutie, pot fi analizate volume mari de proba, total automatizat, in afara orelor de program, fara a necesita supraveghere din partea operatorului.

Autosamplerele Skalar ofera cel mai inalt grad de automatizare disponibil in zilele noastre cu:

• Cicluri inainte si dupa dilutie Real Automatic
• Pregatire standard total automata
• Acces aleatoriu
• Operare automata pe domenii multiple
• Pompa de clatire incorporata
• Recipiente si rasteluri pentru esantioane personalizate
• Cititor de bare automat
• Sonde multiple de esantionare
• Operare extinsa in afara orelor de program cu pornire si oprire automata
• Control total al analizorului

Autosamplerul 1100/1150
1150 Sampler Autosamplere SA1100 si SA1150 pot acomoda pana la 2 x 50 pozitii de proba, cu pompa de clatire incorporata. Optional, 10 pozitii dedicate standard sunt disponibile pentru standardele de lucru. Mai mult, acestea pot fi echipate cu un ac secundar pentru prelevare dubla si extindere a pozitiilor de proba (pana la 100 de pozitii). Autosamplere sunt accesibile aleatoriu putand fi controlate de calculator, Autosamplerul SA1150 este dotat cu tastatura fina pentru utilizare duala atat din calculator cat si manual.
Autosamplerul 1050
1050 Sampler Autosamplerul ROZ controlat de calculator, seriile 1050, pentru pana la 140 probe cu standarde separate si pozitii de proba QC; pompa de clatire incorporata, optional – statie de dilutie automata pentru dilutii inainte si dupa cicluri, si pregatire standard automata cu sistem optional de preluare duala proba (SA1053) si agitator optional.
Autosamplerul 1074
1074 Sampler Autosamplerul XYZ controlat de computer, seriile 1074, pentru 300 de probe, cu pozitii separate pentru standarde si probe QC, cu volum de recipient de 35 ml. Pompa de clatire incorporata. Statie optionala de dilutie automata pentru dilutii inainte si dupa cicluri si pregatire standard automata, extindere cu 2 pana la 4 ace pentru preluare simultana a probelor cu matrice diferita, cu agitator optional si cititor de coduri de bare automat si stand personalizat al recipientelor de prelevare disponibil avand baza larga pentru mai mult de 300 de probe.
Autosamplerul 1075
1075 Sampler Auto autosamplerul SA1075 cu acces aleatoriu este prevazut cu 576 de pozitii standard de proba, impartite in 6 standuri cu cate 96 de probe fiecare Suplimentar, exista 26 de pozitii disponibile intr-o tava separata pentru standardele de lucru, probele QC si probele de control al drift-ului, cu un volum al recipientului de 35 ml. Posibilitate de extindere cu 2 pana la 4 ace pentru preluare simultana a probelor cu matrice diferita. Optional statie de dilutie automata pentru dilutii inainte si dupa cicluri, si pregatire standard automata.

Nu exista nici un produs in aceasta categorie